Tabără de studiere INTENSIVĂ a limbii ENGLEZE – Moldova Creștină

Dragi abonați, prin acest mesaj venim cu o recomandare pentru dvs., prietenii sau rudele dvs., dacă știți că sunt interesați să învețe limba engleză într-un timp scurt.
La tabăra de engleză pe care o recomandăm, English For a New Life, participantul învață cât în 3 – 4 luni de cursuri săptămânale intensive, sau, așa cum menționează mai mulți dintre participanți, ”mai mult decât într-un an de școală”.
Pentru dvs., abonații portalului www.moldovacrestina.md, avem o ofertă specială. Puteți beneficia de o reducere de 25%, ceea ce presupune 90$ în locul prețului integral de 120$. Reducerea se oferă la abonarea la ziarul MOLDOVA CREȘTINĂ, la oficiul nostru în Chișinău, pe str. Alexandru cel Bun 62, unde va trebui să achitați și avansul, care constituie jumătate din sumă. Vă oferim detalii la telefonul +373 76718882.
Priviți aici reportajul despre tabăra organizată anul trecut:
Citiți mai jos detaliile care vă interesează despre tabără:
PARTICIPANȚI
Pot participa cei ce doresc să învețe engleza de la zero sau să o practice pentru a îmbunătăți comunicarea. Sunt invitați și profesorii din școlile publice. Ei vor putea învăța limba engleză sau aplicațiile Google.
EFNL CAMP 2016
VÂRSTA
Participanții sunt acceptați de la vârsta de 9 ani în sus.
PROFESORII
Participanții vor fi împărțiți pe grupe. În fiecare grup vor preda un profesor din Moldova și unul din SUA.
MANUALELE
Copiii vor studia după manualul recent elaborat ”English For a New Life for KIDS”. Nivelul începător și intermediar vor parcurge lecțiile din manualul I ”English For a New Life”. Nivelul avansat vor studia trei manuale de studiu biblic în limba engleză: ”Heaven, Hell and Life after Death”, ”Turning your heart toward God” and ”Having a real relationship with God”.
SPORT
Doritorii să învețe arta marțială Taekwon-Do se pot înscrie la antrenamente, suplimentar orelor de limbă engleză. De asemenea, timpul de sport de la amiază include volei, fotbal, starturi vesele și bazin.
GOOGLE APS sau SPARK ADOBE
De asemenea, vor fi predate și lecții de computer de către profesorii de la ScripTehInfo. Profesorilor din școlile publice li se propune studierea aplicațiilor Google, iar adolescenților și tinerilor programul Spark Adobe pentru crearea conținutului foto și video în rețelele de socializare.
ANTURAJUL
Baza de odihnă PRIETENIA are un teren spațios și bine amenajat cu o capacitate de 300 de persoane. Locul este asigurat cu foișoare pentru grupele mici care vor studia și umbrit de copaci. Cei care doresc să scape de arșița soarelui vor avea posibilitatea să se răcorească în bazin.
ÎNREGISTRARE ONLINE
Formularul de înregistrare online îl găsiți la acest link.
PREȚUL
Prețul integral pentru taberă este de 120 $.
TELEFON DE CONTACT
Detalii despre tabără și ajutor pentru înregistrare solicitați la telefonul 076718882 sau puteți să ne răspundeți la acest e-mail.
Moldova Creștină 
To change your subscription, click here.
Anunțuri