ACCIDENT SAU VOIA LUI DUMNEZEU ?

Biserica | 1 ianuarie 2014, 19:56

Cinci pastori din Filipine și-au pierdut viața în timp ce se întorceau din misiune

filipine accidentȘase persoane și-au pierdut viața și cinci au fost rănite într-un accident de mașină în data de 29 decembrie 2013. Grupul se întorcea dintr-o călătorie misionară din Filipine, după ce au participat la evenimentele evanghelistice de Crăciun din Tonga, regiune afectată recent de taifunul Haiyang, ne informează portalul Christianity Today.

Potrivit poliției locale, vehicul în care erau pastorii s-a ciocnit cu un autobuz de pasageri. Accidentul a avut loc în zorii zilei pe drumul național din provincia Sorsogon, Filipine.

În timpul anchetei s-a constatat faptul că șoferul microbuzului în care erau cei cinci pastorii a pierdut controlul vehiculului. Probabil a adormit și a intrat în banda din sens opus ceea ce a dus la coliziunea cu un autobuz.

Pastorii decedați faceau parte din bisericii evanghelice diferite.

“Să ne rugăm pentru familiile celor cinci pastori care au murit în accident în drum spre casă după ce i-au ajutat pe cei de acolo… ” – a declarat Efraim Tendero, episcopul și liderul Consiliului Bisericilor Evanghelice din Filipine.

pastori filipine

Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Cinci pastori din Filipine și-au pierdut viața în timp ce se întorceau din misiune – Stiri Crestine.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s