BISERICILE

via lifesitenews.com

Biserica Anglicană respinge actul de binecuvântare pentru homosexuali
Life Site News: Într-o mişcare surprinzătoare, principalul corp de conducere al Bisericii Anglicane a respins propunerile pentru a crea ceremonii de „binecuvântare” pentru „căsătoriile” homosexuale. Într-un comunicat emis sâmbătă privind „căsătoriile” de aceeaşi orientare sexuală, Casa Episcopilor a declarat, de asemenea, că „nu este serviabil pentru cei care sunt angajaţi într-o căsătorie de aceeaşi orientare sexuală să fie hirotoniţi la oricare dintre cele dispoziţii de slujire.”

via lifesitenews.com
via lifesitenews.com
“Ceremoniile de binecuvântare nu ar trebui prevăzute. Preoţimea ar trebui să răspundă în mod pastoral şi susceptibil în alte moduri”, informează comunicatul. Aceste alte modalităţi includ oferirea unei rugăciuni neoficiale pentru parteneri. “Ca urmare, se consideră că nu ar fi o conduită corespunzătoare ca cineva cu rânduială sfântă să participe la o căsătorie de aceeaşi orientare sexuală, având în vedere necesitatea clerilor de a aplica învăţăturile bisericii în vieţile lor.”

“Aceste cupluri de aceeaşi orientare sexuală care aleg să se căsătorească ar trebui să fie binevenite în viaţa comunităţii de credincioşi şi să nu fie supuse întrebărilor despre stilul de viaţă. Nici lor, dar nici copiilor pe care îi îngrijesc nu ar trebui să le fie respins accesul la jurăminte.”

Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Biserica Anglicană respinge actul de binecuvântare pentru homosexuali – Stiri Crestine.ro

Anunțuri

Un gând despre &8222;BISERICILE&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s