Campania 40 de Zile continuă, 251 de bebeluși salvați de la avort

31-03-2017 

Campania 40 de Zile pentru Viață continuă iar statisticile arată că la data de 27 martie, 251 de bebeluși nenăscuți au fost salvați de la avort, informează portalul LifeNews. Mărturiile din teren relatate de voluntarii implicați în campanie sunt de-a dreptul impresionante. Deseori, mamele se răzgândesc să avorteze copilul chiar în ultimul minut. Voluntarii campaniei pro-viață din Manhattan, New York, povestesc despre un cuplu care aveau o programare de avortare la centrul Planned Parenthood. Personalul de la centru a dat de înțeles femeii însărcinată în a 17-a săptămână că nu îi va spune care este sexul bebelușului pentru a nu se atașa de acesta. Unul dintre voluntari a reușit să vorbească cu acest cuplu și în final aceștia au fost de acord să meargă la comunitatea Sisters of Life pentru a fi consiliați. În final, doamnă a spus voluntarilor că  “va alege viața pentru bebelușul ei”. Între timp mulți alți trecători încurajează voluntarii spunându-le diferite slogane precum “Fiți Tari!”.

Într-o zi un om pe bicicletă s-a oprit ca să spună voluntarilor istoria lui. Tatăl fusese traficant de droguri iar mama lui se gândea să-l avorteze, dar în final aceasta s-a răzgândit. “Vă mulțumesc!”, a exclamat bărbatul, “Voi luptați pentru mine!”

Mărturia acestui bărbat m-a dus cu gândul la poezia lui Catherine Walsh, Will You Sing Me A Lullabye Before I Go?, care în traducere înseamnă: Îmi vei cânta un cântec de leagăn înainte ca să plec? Unele versuri din poezie, traduse ar suna cam așa:

Un străin se roagă și cântă cu jale,

Pentru toți copiii pe care nu-i va întâlni,

Odată, în ceruri, pentru cuvintele tale,

Drag străine, eu îți voi mulțumi.

Amintim că în data de 25 martie, în Romania și Republica Moldova a avut loc Marșul pentru Viață. În aceeași săptămână multe alte țări din lume au organizat astfel de marșuri. Evenimentul face parte din Campania 40 de Zile pentru Viață, campanie care are ca scop încetarea avortului și sensibilizarea autorităților cu privire la acest subiect.

Pentru Știri Creștine, Tatiana Bîrsa

https://www.stiricrestine.ro/2017/03/31/campania-40-de-zile-continua-251-de-bebelusi-salvati-de-la-avort/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s