CURAJ

Taximetrist creştin ucis pentru Cristos

El a fost un evanghelist curajos într-un colţ întunecos, la nivel spiritual, din Asia Centrală care a proclamat public şi ferm Evanghelia. Când fusese asasinat de către extremişti, un grup islamic l-a răsplătit pe ucigaşul creştinului (Christian Telegraph).

Un băieţel în sat via assistnews.net

Un băieţel în sat
via assistnews.net

Masud era un şofer de taxi şi un evanghelist cutezător care a împărtăşit Evanghelia public în piaţa oraşului. „Mulţimile înfuriate s-au adunat împrejurul lui exact ca pe vremea lui Isus, dar nimeni nu a ridicat mâna împotriva lui deoarece nu-i sosise ceasul”, a notat John Harper, un repezentativ baptist sudic, într-un raport făcut de Baptist Press.

Dar într-o zi Masud a fost confruntat de un extremist care a strigat: „Allahu Akbar!” Omul a început să îşi descarce arma AK-47  în trupul lui Masud în plină zi. Masud a murit instant din cauza rănilor multiple, potrivit Baptist Press.

“Un grup islamic a cumpărat familiei ucigaşului cea mai mare casă din oraş şi le-a oferit maşini, bani – el era un erou”, relatează Harper. Moartea lui Masud a lăsat un gol în comunitatea creştină a micului oraş. Credincioşii au început să se ascundă şi mulţi nu îşi dezvăluie credinţa nici măcar partenerilor de viaţă.

Dar a fost un credincios cu tărie de character care a decis să calce pe urmele lui Masud – partenerul său de misiune, Ahsan. Curând Ahsan a fost luat în vizor de către aceiaşi oameni care l-au ucis pe Masud, dar asta nu l-a oprit să împărtăşească Evanghelia.

LuCiteşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Taximetrist creştin ucis pentru Cristos – Stiri Crestine.ro

Anunțuri

Un gând despre &8222;CURAJ&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s