DOI MILITANŢI „BOKO HARAM” L-AU ACCEPTAT PE HRISTOS

MărturiiPersecuții | 11 februarie 2014, 21:49

Doi militanți ai grupului “Boko Haram” L-au acceptat pe Hristos

militanti-pocaiti

În Nigeria, teroriștii grupului rebel Boko Haram continuă să ucidă creștinii. În ultimele zile au ucis mai mult de 70 de persoane. S-a raportat faptul că 52 dintre persoanele ucise au fost dintr-un sat din statul Borno Kavouri. Alte 22 de persoane au fost ucise într-un atac în timpul serviciului de biserica dintr-un sat din statul Wagga Chakava Adamawa, ne relatează Christian Telegraph citând CNL-NEWS și Charisma News .

Directorul executiv al Misiunii Mondiale, Greg Kelly a spus: “Oamenii cu care lucrăm în nordul Nigeriei sunt în zonele în care activează grupul Boko Haram, și este foarte dificil să lucrăm cu partenerii noștri. Ei dorm literalmente cu un ochi deschis pe timp de noapte din cauza unor oameni răpiți și uciși.”

Lucrarea Misiunii Mondială este de a distribui biblii audio. Săptămâna trecută au fost informați că doi teroriști din grupul Boko Haram au acceptat pe Hristos. După acceptarea lui Hristos, Dumnezeu îi folosește minunat.

Acum toată energia lor o focalizează pentru a vesti Evanghelia. Unul dintre ei a spus – “Dacă eram gata să murim când nu știam de soarta noastră, acum când l-am aflat pe Isus, indiferent de ce se întâmplă sunt gata să mor pentru acest Adevăr.”

Misiunea Mondială a trimis mai mult de 5000 de biblii audio în această regiune. Dar mai întâi trebuie să se mute sediul.”Chiar acum, ei sunt înconjurați de o zonă controlată de Boko Haram, – spune Kelly. “Pentru a le transporta, avem nevoie de 20 de mii de dolari. Aceasta este una din cererile noastre de rugăciune.”

Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Doi militanți ai grupului „Boko Haram” L-au acceptat pe Hristos – Stiri Crestine.ro

Anunțuri

Un gând despre &8222;DOI MILITANŢI „BOKO HARAM” L-AU ACCEPTAT PE HRISTOS&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s