MAMĂ ŞI FIICĂ PERSECUTATĂ ÎN SIRIA

Personalităţi | 1 februarie 2014, 21:47

SIRIA: Mama și fiică persecutată pentru credința creștină

sy-refugees

O mamă siriană și fiica ei sunt persecutate pentru noua lor credință creștină, ne informează Vocea Martirilor SUA. Cu trei ani în urmă Karima a aflat despre dragostea lui Isus și a devenit o creștină devotată. Ca mamă căsătorită, de trei ani a sperat că soțul ei musulman o să creadă în Isus. În schimb, el a devenit chiar mai devotat credinței musulmane și a fost numit imam, lider spiritual islamic.

Ismael, soțul Karimei  le-a interzis soției și fiicei lui citirea Bibliei sau împărtășirea credinței cu alții. În ultimele două luni el a început, de asemenea, să o bată Karima. Din fericire, probleme recente de sănătate l-au împiedicat să mai abuzeze de ea.

În altă parte în țară, alți creștini se confruntă cu opoziție din partea grupurilor radicale islamiste. O mare parte din populație a ajuns sub controlul unor grupuri militante care încearcă să impună o ideologie islamică strictă în zonă.

Rugați-vă ca Dumnezeu să o apere și protejeze pe Karima și fiica ei. De asemenea, rugați-vă și pentru fiul ei (foto) care a început de curând să meargă la biserică, să crească credința lui și să prindă rădăcini adânci. Rugați-vă ca Ismail să se pocăiască de abuzurile față de soția sa, să-și recunoască nevoia de mântuire, și să se alăture familiei sale în închinare la singurul Dumnezeu adevărat. Rugați-vă de asemenea pentru creștinii din întreaga Siria, ca să continue să urmeze pe Isus cu orice preț.

Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro SIRIA: Mama și fiică persecutată pentru credința creștină – Stiri Crestine.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s