MULŢIMIRI

prime-minister-david-cameronPrim-ministrul britanic, David Cameron, în timpul discursului său de Crăciun a mulțumit creștinilor pentru contribuția lor în societate, conform portalului Christian Telegraph.

Potrivit primului-ministru, Marea Britanie a fost în măsură să depășească toate problemele în 2013 datorită implicării directe a creștinilor. ”Am tot făcut progrese considerabile în consolidarea economiei noastre și în oferirea de noi locuri de muncă pentru oameni. Și acest succes l-am atins datorită celor care au lucrat neobosit în fiecare zi … “- a spus Cameron.

“Mulți creștini sunt o epistolă vie, așa cum au fost cei din cartea Faptele Apostolilor, și au aderat la principiul: ” Este mai ferice să dai decât să primești!”. Pentru acești oameni, credința a fost manifestată în realitate, și le mulțumim pentru o astfel de contribuție, “- a mai adăugat el.

Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Prim-ministrul britanic a mulțumit creștinilor pentru contribuția lor în societate – Stiri Crestine.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s