SHARIA – INVALIDITA(TĂ) RELIGIE A VIOLENŢEI ŞI A MORŢII

Pastor Ovidiu Petric: SHARIA – invalida(ta) religie a violenței și a morții

Ultimele știri ce descriu amănuntit violenta si varsarea de sânge, ce e la ea acasă intre musulmanii extremiști in Irak, il prezintă ca nou lider al grupării teroriste „Statul Islamic al Irakului şi Levantului“, cunoscută drept SIIL – Leul Desertului pe Shakir Wahiyib ca fiind „unul dintre comandanţii teroriştilor de sorginte fundamentalist-islamică, care operează în nord-estul Siriei şi Irak, pentru instaurarea unui califat” afirma adevarul.ro
Acelasi ziar il descrie in ediția sa electronica pe Wahiyib ca „Leul Deşertului“, ce „reprezintă imaginea grupării jihadiste şi este considerat călăul-şef al militanţilor SIIL. De-a lungul ultimului an, Shakir Wahiyib a apărut în faţa camerelor cu faţa descoperită, cultivând o imagine de lider puternic, chiar popular între susţinătorii extremiştilor. Cu toate acestea, numeroase videoclipuri îl înfăţişează pe Wahiyib interogând prizonieri şi executându-i fără milă.”
Credința lui Cristos condamna violenta sub orice forma si cheamă la iubire chiar si a unor astfel de semeni contemporani noua care acționaza macabru si stârnesc groaza si oroare in jur. Sunt chemat de Cristos sa iubesc teroriștii si sa ma rog pentru ei deși mi-e greu, ca sa nu spun imposibil – de aceea si am Duhul Sfânt in mine sa depășesc imposibilul din mine.
Religia lui Cristos este validata ca fiind singura adevarata pentru ca in primul rând asa a decretat-o Dumnezeu „pentru ca toți să cinstească pe Fiul cum cinstesc pe Tatăl. Cine nu cinstește pe Fiul, nu cinstește pe Tatăl, care L-a trimis.” (Ioan 5:23 VDCC)
Poate tocmai exclusivismul afirmatiilor lui Cristos au stârnit extremismul violentelor religioase, insa Cristos nu a instigat niciodată la ura si revolta, la a tăia capete, la acte criminale, violente care din păcate se regăsesc in multe perioade ale istoriei Bisericii. Credința crestina nu e geloasa, nu ataca, nu persecută, nu ridica sabia. Cine se numește crestin si se regăseste in astfel de acte, ce au devenit un stil de viata s-a descalificat ca fiind un om cu o religie autentica si credibila.
„În teritoriile ocupate de SIIL în Siria şi Irak, oamenii lui Wahiyib au instaurat legea Sharia, executându-i public pe cei care nu respectă normele islamice radicale” afirma adevarul.ro
Biserica autentica a lui Cristos nu persecută niciodată pe nimeni. Unul din semnele de baza ale invalidării si descalificarii chiar a unei Biserici este practicarea persecuției, a atacurilor, a loviturilor si luptelor de tot felul.
Ce e de facut in cazul teroristului cu alura de mare lider islamist – Shakir Wahiyib – care taie si spânzura pe oricine nu se supune religiei lui si a strămoșilor lui ce au trasat o linie a sângelui cu care au manjit trecutul? Ce e de facut? Ce a facut Cristos. Acesta e răspunsul. Da, stiu. Nu e greu, e imposibil. Stiu ca te intrebi cu stupoare cum ai putea iubi o asemenea bestie cu pretenție umană. Cristos este răspunsul. Domnul Cristos a murit intre doi teroriști ai vremii Sale din care unul a fost înghițit de dragostea divina ce curgea din Golgota. Trecutul sângeros, hidos si întunecos i-a fost iertat, prezentul luminos iar viitorul glorios…”astăzi vei fi cu Mine in rai” au fost cuvintele Împăratului divin ce a facut loc in rai chiar unui terorist macabru.
Ceea ce violenta invalideaza, dragostea lui Cristos restaureaza fie ca vorbim chiar de un extremist islamist.
http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2014/06/pastor-ovidiu-petric-sharia-invalidata.html
Anunțuri

Un gând despre &8222;SHARIA – INVALIDITA(TĂ) RELIGIE A VIOLENŢEI ŞI A MORŢII&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s