ŞOAPTE PE APE ÎNVOLBURATE


Șoapte peste ape învolburate

 

soapteTrăim într-o lume poluată din punct de vedere fonic, începând cu zgomotul maşinilor şi terminând cu forfota mulţimii prin care ne mişcăm. Treci strada şi eşti claxonat, apoi cineva îţi distrage atenţia şi vrea să-ţi ofere un fluturaş publicitar, o caravană face reclamă la un partid politic, doi oameni se ceartă pe stradă…Atunci decizi că e mai bine să-ţi pui căştile în urechi ca să nu mai auzi nimc neplăcut.

Dar deodată simţi că mai mult decât atât sufletul tău este asaltat de zgomote pronunţate, unele dintre ele sunt voci stridente care îţi spun că morala, bunătatea şi bunul simţ au dispărut.

Stiind aceste lucruri, alegi să fii mai închis în sufletul tău, mai reţinut în relaţiile cu oamenii şi astfel ajungi să fi superficial şi rece cu cei din jur.
Mulţi dintre oameni au pierdut prietenii în care au crezut. De fiecare dată sufletul lor a rămas mai sărac …

Văzând aceasta ai ajuns să crezi măcar odată în viaţă  că nimeni nu ţine la tine şi că nimeni nu este gata să te ajute cu adevărat.

La toate aceste frământări pe care poate le ai am două veşti, una e rea şi una e bună:

Vestea rea:

Nici un om nu ne va putea face fericiţi pe deplin, nici un om nu ne va da satisfacţia pe care o dorim. Lumea în care trăim nu este un loc de fericire şi oamenii ne vor dezamăgi întotdeauna. Un bun prieten de-al meu mi-a spus:

“Lumea aceasta nu doar că nu este casa noastră, ci ne este chiar ostilă nouă (copiilor Lui Dumnezeu). De multe ori căutăm să găsim motivul pentru care s-a întâmplat ceva rău, dar adevărul este că unele lucruri se întâmplă doar pentru că ne aflăm într-o lume decăzută, disfuncţională, care aşteaptă să fie răscumpărată.”

Vestea bună:

Există Dumnezeu!
El nu stă undeva departe, El nu este un moşulet încărcat de ani şi plictisit de omenire. El este un Dumnezeu interesat de oameni, un Dumnezeu care işi iubeşte creaţia şi pune preţ pe ea. Iubeşte atât de mult ceea ce El a creat, încât nu se desparte de creaţia Sa.

Dumnezeu iubeşte omul cu tot ce are mai scump. Dumnezeu te iubeşte din toată inima Sa, iar din Inima Sa scumpă l-a dat pe Singurul Lui Fiu , Isus Hristos, ca să moară pentru tine, pentru ca tu să nu te mai încrezi în oameni ci să te increzi în Dumnezeu.

De asemenea, Domnul Isus Hristos caută şi azi, chiar în aceste clipe inima ta ca să o îmbrăţişeze. Iţi promite că nu te va dezamăgi, ci îţi va aduce pace şi linişte în sufletul tău. El iţi va vorbi bland, nu zgomotos. El îţi şopteste azi : vrei să te ajut?

El îţi promite că dacă îl vei primi în inima ta, atunci nu vei mai avea de ce sa te temi: nu te vei teme că alţii te vor părăsi şi nu te vei teme nici măcar de moarte… De ce? Pentru că Isus, Cel care a învins moartea şi răutatea din lume îţi va arăta cum să faci şi tu asta.

Azi fii plin de bucurie! Oamenii nu sunt perfecţi şi te dezamăgesc, lumea aceasta este și ea imperfectă…Nu vrei azi să întâlneşti Perfecţiunea?

Vedeți ce dragoste ne-a arãtat Tatãl, sã ne numim copii ai lui Dumnezeu! Și sîntem. Lumea nu ne cunoaște, pentrucã nu L-a cunoscut nici pe El. (1 Ioan 3:1)

Pentru Știri Creștine, Cristian Istrate


Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Șoapte peste ape învolburate – Stiri Crestine.ro 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s