TEXSAS 2014 „ANUL BIBLIEI”

BisericaExternePolitic | 3 ianuarie 2014, 16:29

Un primar din statul Texas a declarat anul 2014 “anul Bibliei”

Un primar din statul Texas a desemnat public anul 2014 „anul Bibliei” şi încurajează cetăţenii să citească Scriptura creştină în fiecare zi, anunţă Christian Messenger. Tom Hayden, primar în Flower Mound, Texas, a făcut oficial anunţul luna trecută, în efortul de a ajuta cetăţenii din oraşul său nordic texan la o legătură mai bună cu Biblia, a raportat KDFW-TV.

via christianmessenger.in

via christianmessenger.in

“Eram neliniştit în privinţa acestui lucru şi m-am gândit la asta timp de doi ani, şi am amânat cât mai mult posibil”, a declarat dumnealui. În ceea ce priveşte posibilele obiecţii cu privire la separarea bisericii de către stat, Hayden a spus că “anul Bibliei” nu este o lege, nici nu a fost votată de către consiliul local. Conform raportului KDWF-TV, primarul a spus că declaraţia, care fusese emisă la o întrunire de consiliu pe 16 decembrie, nu era nici măcar o acţiune guvernamentală oficială.

Totuşi, critici precum bloggerul Eric Nicholson (Dallas Observer) vede provocarea ca pe “o expunere neobişnuit de neutră a Bibliei lovită de un oficial ales”. Ca urmare a proclamaţiei lui Hayden, a fost creat un site (TheBible2014.com)  de către Calvary Chapel Flower Mound, o biserică creştină locală, pentru a ajuta locuitorii să cuprindă, în citirea lor, toate cărţile Bibliei într-un an.

Participanţii vor citi aproximativ cincisprezece-douăzeci de minute zilnic pentru a parcurge întreaga Biblie până la sfârşitul anului 2014. Acest lucru, de asemenea, a fost promovat la întrunirea consiliului din 16 decembrie. “Suntem foarte bucuroşi să susţinem acest proiect cu convingerea că Dumnezeu va lucra şi va binecuvânta comunitatea noastră cu nădejdea cuprinsă în Scripturi”, spune un mesaj de bun venit de pe site-ul TheBible2014.

“Să rămânem într-o rugăciune constantă pentru fiecare dintre noi şi, ca locuitori din Flower Mount, să ne unim  în dragoste, ştiind că la final dragostea noastră faţă de vecini este în inima lui Dumnezeu…după cum a spus Isus: ‘Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi.’” Hayden a declarat că speră să inspire în locuitori valorile pe care s-a clădit naţiunea. Aceste valori morale care îi fac măreţi pe americani, consideră dumnealui, se află în Biblie – despre care nădăjduieşte că locuitorii le vor adopta pe deplin. “Şi uitându-ne la probleme, poate ne distanţăm de aceste valori. Dar, în neînsemnatul meu mod, doresc să încurajez oamenii să se întoarcă la aceste valori”, a declarat primarul pentru KDWF.

Citeşte mai mult pe http://www.stiricrestine.ro Un primar din statul Texas a declarat anul 2014 „anul Bibliei” – Stiri Crestine.ro

Anunțuri

Un gând despre &8222;TEXSAS 2014 „ANUL BIBLIEI”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s